Mr vård & omsorg

Mr vård & omsorg
Johan Berger är coach, föreläsare och handledare inom vård & omsorg

onsdag 9 september 2015

Boka platser för personalen till föreläsningen ”Jul-pepp och motivationskarameller”

”Det behövs mer än en skål julgodis och en julklapps-filt för att känna sig sedd, hörd, bekräftad och inspirerad. Framförallt behövs det nya sätt att tänka för att hålla sig motiverad i det oftast givande men ibland också svåra arbetet med att ge omvårdnad till människor.” Föreläsningen är en julgåva att ge till medarbetare inom vård & omsorg samt hälso- och sjukvård. En julklapp som värmer långt in på det nya året.  Finns nu att boka för Er organisation!I en inspirerande föreläsning och julshow för personal inom vård & omsorg samt hälso- och sjukvård med Johan Berger på Saga teatern i Linköping 10 december 2015, kl.
09-12, står medarbetaren i centrum!"Jul-pepp och motivationskarameller” med Johan Berger är en rolig, tankeväckande känslostark och yrkesstärkande inspirationsföreläsning som talar till både hjärta och tanke för medarbetare inom vård & omsorg samt hälso-och sjukvård på tema medarbetarskap och motivation. Kaffe/Te, smörgås och pepparkaka i pausen ingår i priset för alla deltagare.


Plats: Saga teatern ligger mitt i Linköping City på Borgmästaregatan 9, Datum: torsdagen den 10 december 2015, Tid: kl. 09:00-12:00 OBS! Insläpp kl. 08:45
Kaffe/Te och smörgås samt pepparkaka serveras i foajén under pausen.


Bokning paketpris för organisation utförare senast 10 november (först till kvarn!)

1-5 st. anmälda medarbetare= 150 kr/person exkl. moms

5-9 st. anmälda medarbetare= 350 kr/person exkl. moms

10 st. anmälda medarbetare = 4,350 kr exkl. moms

20 st. anmälda medarbetare = 5,350 kr exkl. moms

30 st. anmälda medarbetare = 7,350 kr exkl. moms

50 st. anmälda medarbetare = 8,350 kr exkl. momsUtförare organisation - beställare faktureras med 30 dagars faktureringstid vid bokningstillfället.
Anmäl antal personer per enhet/verksamhet och Er fakturaadress till johan@johanberger.com
senast den 10 november.  Vid frågor kontakta Johan på 0708 44 95 97

Arr: Johan Berger.(Saga teatern drivs av Linköpings Kommun och har en publikkapacitet på 200 personer. )


Johan Berger är coach föreläsare och handledare från Linköping. Med 30 års tidigare egen yrkeserfarenhet och kunskap om verksamheter inom vård & omsorg samt hälso- och sjukvård arbetar han nu för att ledare och medarbetare inom människovårdande yrken i Skandinavien ska trivas och fungera så bra som möjligt i sina uppdrag.


Varmt välkomna!

johanberger.com                                    facebook.com/motivationscoachen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar