Mr vård & omsorg

Mr vård & omsorg
Johan Berger är coach, föreläsare och handledare inom vård & omsorg

torsdag 9 oktober 2014

"Coachande ledarskap i vård & omsorg" tisdag 5 Maj-2015

Vill Du som chef eller ledare inom vård & omsorg utveckla Din förmåga att få medarbetare att se sina egna lösningar och möjligheter i det vardagliga arbetet?

Tycker Du också att det låter spännande med inlärning genom ett interagerande, reflekterande och utforskande av Ditt ledarskap tillsammans med andra?


Anmäl Dig då till en spännande och rolig endagsutbildning på mysiga Borensbergs Gästgivaregård tisdagen den 5 Maj. 

Vi hade premiär för utbildningen den i februari och det blev så lyckat  och intresset växer.
Så nu  fortsätter vi med en ny utbildningsdag tisdag den 5 Maj-2015!


Anmäl Dig och ev. kollegor enligt info längst ner på denna sida!”Coachande ledarskap i vård & omsorg”     
En praktisk och teoribaserad spännande och rolig endagsutbildning med Johan Berger. Utbildningen vänder sig till Dig som är chef/ledare inom vård & omsorg och hur Du med hjälp av coaching som teknik och förhållningssätt kan få medarbetare att se sina egna lösningar och möjligheter.


Ur utbildningens innehåll
Finns det skillnader mellan vård & omsorg och andra brancher?
Chef, ledare eller coach? Vilken av Dina roller gör vad och när? / Vad är coaching?

Coaching som metod och verktyg och som förhållningssätt i ledarskapet/Exempel från deltagares vardag/Samtalsteknik med öppna frågor och feedback/Att förstå drivkrafter och motivation i beteenden/ Positiv förstärkning som skapar engagemang/Hur går vi från mål till aktivitet?

Om utbildningen coachande ledarskap i vård & omsorg
Att få andra att utvecklas, växa och nå sina mål och inspirera till prestationer är några av ledarens viktigaste uppgifter. Att vägleda och att hjälpa andra att se möjligheter. Med rätt verktyg och förhållningssätt, rätt analys av situationen och var personen befinner sig kan du som ledare på ett mer tydligt sätt kommunicera och agera så dina medarbetare når sina mål och växer i sina roller. Ett coachande förhållningssätt är ett sätt att både använda vägledande frågor i kommunikationen för att få andra att växa men också ett sätt att analysera en situation för att på bästa sätt kunna ställa skapa både lärande, större ansvarstagande och bättre resultat. Utbildningen är till stor del baserad på praktisk träning i mindre grupper och par. Vedertagna teorier varvas med exempel hämtat från deltagarnas vardag, samt diskussioner i hel och mindre grupp.

Utbildningens mål
Att få kunskaper och insikter om coaching som teknik och förhållningssätt och hur Du som ledare i Din kommunikativa och coachande roll kan leda medarbetare till en högre grad av prestation och utveckling.
 
"Coachande ledarskap i vård & omsorg" tisdag 5 maj 2015, kl. 08:00-17:00 
Borensbergs Gästgivaregård, Husbyvägen 4 (15 min med bil från Linköping) 
Frukost (kl.08:00-08:30), förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika samt kursmaterial ingår i priset.
Anmäl Dig genom att ange namn, enhet och antal personer, ev. allergier och specialkost  till johan@johanberger.com senast den 7 april, 2015. OBS! Begränsat antal deltagare.
Pris per/person 1, 975 Skr (Ettusenniohundasjuttiofemkronor) exkl. moms.
Att betalas via faktura senast den 31 april, 2015.


Varmt välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar